20 december 2010

Vaken efter min operation.

Nu ligger jag här i min sal med lagom mycket ont efter operationen. 6 hål på magen blev det.

Fick börja dagen vid 6 tiden med att duscha och sen ta på mig en heltjusig rock och sjukhuskallingar.

När jag väll hade gjort de så fick jag ta tre stycken tabletter som var smärtstillande och lugnande.

Sen bar det av ned på UVA där jag fick ligga i väntan på operationen. Hela tiden följde min awesome lillasyster med mig. Kändes tryggt att ha henne med, dock så var det ett tag då jag tror hon var nervösare än mig. =)

Fick sedan åka in i operationsalen där de sövde mig, sen när jag vaknade senare så kändes allt bra de första 5-10 minuterna sen kom jag till sanns och kände smärtan... De gjorde så jävla ont att jag ville skrika. Men 3 stycken sprutor senare med smärtstillande så var jag återigen en munter krabat.

Fick stanna på uppvaket i ungefär 4 timmar innan jag blev körd upp till avdelningen.

Nu ligger jag här och har lagom ont och försöker att roa mig själv.

Idag får jag endast dropp, imorgon så ska jag få dricka 2 glas vatten på hela dagen och på onsdag så blir det dags att börja exprimentera med soppor =)

HEJ ALLIHOPA!!!

6 kommentarer:

  1. Fy fan vad du har gjort det bra Ante. =) Är riktigt stolt över dig att du har gått igenom allt det här, och fortfarande lika munter. ^^ Och mycket glad för din skull! Många styrkekramar till dig. =)

    SvaraRadera
  2. snyggt ante! fortsätt så!!

    SvaraRadera
  3. Tjena

    Härligt att se det gick bra,
    Lycka till.

    SvaraRadera
  4. Stakt gjort! Jag heter Pia o ska opas på Ersta sjh den 4 maj. Skulle flyta i 2 veckor, men gör 3 veckor.(Mitt eget beslut, då man minskar komplikationsriskerna.)Är jätteorolig för själva open, men även efteråt. Försöker hela tiden intala mig att det kommer gå bra. Har det varit jobbigt med maten efter? Ingen dumping? Var det inte jobbigt att äta sopporna sakta direkt efteråt?Stooor kram till dig! Du är skitsnygg!

    Kram Pia

    SvaraRadera
  5. Jag dumpar väldigt sällan, därimot händer det att jag kräks av för fet mat. Nu är jag en sån där konstig människa som inte tycker det är en särskillt otäck upplevelse utan gör det utan problem och vet att jag mår bättre ett par minuter senare.
    Du kommer vara så orolig att äta för snabbt så du märker inte av att det tar tid.
    Lycka till! :D

    SvaraRadera