19 september 2012

Mörkerlöpning, skratt och torra byxor.

Den där lugna kvällspromenaden för att rensa tankarna och få lite frisk luft blev inte riktigt som jag tänkt mig.
Petra hämtade upp mig och vi åkte ut till Tobias för att lämna lite saker samt fråga om han skulle hänga med, visst han var på men vi bestämde att vi lika gärna kunde utgå från hans hus istället för att åka tillbaka in till stan igen.

Så vi tre +  Tobbes hund drog iväg på den skogstig som finns i närheten. Efter själva elljus-spåret lyste lamporna men efter att gått i tre km kuperad terräng så vek vi av ut på en bilväg som skulle leda oss tillbaka.
Varm i kläderna och med humöret på topp så föreslogs det att vi skulle jogga hem. Sagt och gjort så gav vi oss iväg. Helt kolsvart så tog de en stund innan ögonen vande sig och jag var mest livrädd för att snubbla och göra illa mig inför Lidingöloppet.
Men gud var roligt de var och Tobias som är mest tränad av oss tog täten och fick agera hare och jag fick känna av att springa på gränsen av vad kroppen vill helt utan att behöva fundera på diverse olika magproblem då jag hela tiden fick se vart jag satte fötterna. Så de sista 3 kilometerna så varvade vi utförslöpning, flackt samt en rejäl stigning som skulle vara spännande att pröva i dagsljus.
Dryga 45 minuter var vi ute och man kände sig riktigt härligt utmattad när vi var tillbaka.

Ett skönt bevis och en spark i rätt riktning mot att få ge sig på ordentlig löpträning igen.

Nu blir de yoghurt, müsli och sömn :)

Tack Petra & Tobias för en rolig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar