18 januari 2013

Inför skidlägret - förväntningar på helgen

Nu är helgen äntligen här, de flesta taggar just nu för utgång ikväll med mycket fest och lite sömn på schemat. I vanliga fall så hade jag stått först i kö för att följa med och socialisera ute i krogvimlet, men ikväll så blir det andra planer för imorgon så startar skidlägret! Idag så var jag ned på stan och inhandlade nötter, yoghurt och kexchoklad för att säkra så jag ska ha mellanmål för att klara av helgen.
Jag har ingen aning om hur intensiv träningen kommer bli de här dagarna, jag hoppas att det kommer ligga på en nivå där jag både får bra träning men samtidigt har tillräckligt mycket ork kvar för att kunna ta till mig de olika tipsen som delas ut. 

Det är den här helgen jag ska lära mig åka skidor på allvar, tanken är att på söndagkväll kunna se tillbaka på helgen som varit och då kunna ta ett slutgiltigt beslut om jag ska åka Öppet spår eller inte. 
Jag har två tävlingar kvar innan jag kan säga att jag har gjort en Svensk Klassiker, skidor och cyklingen.
Det skulle betyda otroligt mycket för mig att ha klarat dessa men jag åker inte genom halva Sverige för att göra ett halvdant försök. Åker jag ned Sälen så ska jag göra det med tron att jag faktiskt ska klara av att åka 9 mil.

Missförstå mig inte, jag förväntar mig inte att den här helgen ska vara det enda som krävs för att klara Öppet spår, däremot så tror jag att efter den här helgen så kommer jag kunna känna vart jag ligger någonstans i min åkning. Förhoppningsvis så blir det ett positivt besked.

Fredagskvällen kommer ägnas åt att förbereda utrustningen så allt är redo för morgondagen sen blir det en tidig kväll så jag inte snålar med sömn för jag kommer behöva vara på topp imorgon.

Helgens enerigi påfyllning 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar