7 augusti 2013

Bukplastik, promenad och en ny tävling

Idag när jag satt på jobbet så ringde läkaren från Sollefteå sjukhus. Han har en tid åt mig fredagen den 23 augusti. Klockan 13.00 ska jag infinna mig på kirurgavdelningen för den sista avgörande bedömningen om jag ska få operera bort min överflödshud på magen.
För att bli godkänd för bukplastik så måste jag ha ett BMI på 27. Dit har jag 8,1 kg. Många kanske tycker jag är vansinnig som på allvar tror att jag ska hinna gå ned det på bara 17 dagar. Men jag tänker försöka.
Det får bli mitt eget biggest loser. Jag har mitt träningsschema och jag kan allt jag behöver veta om kost. Om jag sköter bägge delarna så finns det en chans. Det är tillräckligt för mig, går det så går det.
Fick promenad sällskap av Sara idag :)

Ikväll efter jobbet så var jag och Sara ute på en lång promenad. Hade 75 minuters promenad plus styrka på träningsschemat från Domeij, det blev lite längre idag. 90 minuter plus styrka fick jag ihop. Vi avslutade promenaden med att gå uppför Varvsberget och sedan trapporna uppför högsta hoppbacken så vi fick se utsikten över hela Örnsköldsvik. Det är en fantastiskt fin liten stad jag bor i.

'
Den 24 augusti så går Själevadsfjärden Runt av stapeln, det är en del av Öviksklassikern och jag cyklade 50 kilometers distansen där 2011 när jag nyss hade kommit igång med träningen. Årets lopp tänkte jag försöka mig på 100 kilometers distansen. Det blir en tredje del av vad jag cyklade på Vätternrundan och ett perfekt långpass för konditionen inför höstens löptävlingar. Ska se om jag kan övertala Viktor att ställa upp han också, även om han är mycket snabbare än mig på cykeln så är det alltid roligt med flera deltagare.


Nu har jag hunnit göra bort styrkan och tagit en dusch. Avslutar kvällen precis som gårdagen med ett avsnitt av Sons of Anarchy.
Imorgon är det en ny dag. Fullt fokus som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar